Voorzitter ontmoet …………… Duijn Teamsport

Beste lezers,

In deze gloednieuwe rubriek, willen wij graag bedrijven die sportvereniging DESS een warm hart toedragen, even extra in het voetlicht zetten.

In deze ‘Voorzitter ontmoet’, is het volgende bedrijf bezocht:

Duijn Teamsport, de Oude Veiling 44, Zwaag

1. Vertel eens wat over jezelf, wie is nu precies de man achter Duijn Teamsport?

Ik ben Huub Duijn, 31 jaar, woon samen met Martine en 2 kinderen, Mees & Gijs (3e op komst), ben afkomstig en woonachtig in Hoogkarspel.

2. Heb je zelf een voetbal en/ of sportverleden ?
Ik ben ooit begonnen bij s.c. Spirit ’30, vanaf de jeugd tot en met het eerste elftal. Een aantal jaren geleden helaas moeten stoppen wegens blessures en drukke werkzaamheden. Toch is Spirit nog steeds echt mijn cluppie, stond als sponsor laatst ook nog op de platte kar, want ze zijn afgelopen seizoen kampioen geworden in de derde klasse.

3. Wat voor bedrijf heb je, hoe groot en wat is eventueel je specialisatie ?
Wij hebben een bedrijf dat alles levert op het gebied van teamsport, inclusief een drukkerij voor het bedrukken van logo’s, nummers etc. Wij hebben een totaal pakket voor alle sportverenigingen, waarbij de lijnen kort zijn. Door die korte lijnen kunnen we de prijzen laag houden en toch de kwaliteit hoog. Wij zijn tevens gespecialiseerd in online clubshops, speciaal voor teamsporten ontwikkeld. Hier kunnen clubs online hun kleding e.d. bestellen. Ik zou de leden van DESS willen aanmoedigen om dit toch eens te doen, je helpt trouwens daarbij automatisch DESS met een beetje sponsoring.

4. Waarom sponsor bij de sportvereniging DESS ?
Omdat de sportvereniging DESS al een jaar of 8 een goede klant is bij Duijn Teamsport en er goede wederzijdse contacten zijn met de portefeuillehouder van de vereniging.

5. Waarvoor kunnen leden van DESS bij Duijn Teamsport  terecht ?
Sowieso voor alle s.v. DESS clubkleding, tassen, vlaggen, ballen, shirts, broeken, scheenbeschermers en alle overige accessoires. Het leuke (en unieke) is dat elk artikel ook helemaal gepersonaliseerd kan worden gemaakt.

6. Wat ik verder nog kwijt wil…
Ik wil iedereen van harte welkom heten in onze showroom, waar u alles kan kopen met aantrekkelijke (DESS) korting.

Huub Duijn

Huub Duijn in zijn zaak in Zwaag

Johnny Jacobs