Voetbal zondag

De senioren afdeling (mannen + vrouwen) van s.v. DESS bestaat in het seizoen 2020/2021 uit 4 teams.
De teams DESS 1 en DESS 2 vormen samen de selectie en worden getraind door Rene Kool.
De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. De thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn zondagen om 14:00 uur en de aftrap van de wedstrijden van het tweede elftal is ook op zondag, maar dan rond 11:30 uur. Begeleider van het eerste elftal is John Keesom en de vaste vlaggers zijn Jan Keeman en André Appel. Coach/ begeleider van het tweede elftal is Peter Manshanden.

De shirtsponsor is:
DESS 1: Noctiluca Consulting B.V.
DESS 2: Administratiekantoor van Arem

De DESS Dames bestaat dit seizoen uit 2 elftallen, DESS VR1 en DESS VR2. Deze dames worden getraind door Marco Meillink. De thuiswedstrijden van de DESS VR1 beginnen op zondag rond 12.00 uur. De thuiswedstrijden van DESS VR2 beginnen op zondag rond 11.00. Bij DESS VR2 is Marco Meilink ook de coach.

De shirtsponsor is:

DESS VR1: Noctiluca
DESS VR2: Noctiluca

Iedereen is trouwens welkom om mee te trainen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer langs op 1 van de trainingsavonden en meld je bij de trainer.

Ons motto: Sportiviteit en gezelligheid maken de teamprestatie compleet!