Voetbal zondag

De senioren afdeling (mannen + vrouwen) van s.v. DESS bestaat in het seizoen 2020/2021 uit 3 teams.
De teams DESS 1 en DESS 2 vormen samen de selectie en worden getraind door René Kool.
De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. De thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn zondagen om 14:00 uur en de aftrap van de wedstrijden van het tweede elftal is ook op zondag, maar dan rond 11:30 uur. De coach van het eerste elftal is René Kool met John Keesom als begeleider en de vaste vlaggers zijn André Appel en Cor Hoogeveen. Coach/begeleider van het tweede elftal is Peter Manshanden.

De shirtsponsor is:
DESS 1: Noctiluca Consulting B.V.
DESS 2: Administratiekantoor van Arem

DESS Dames 1 wordt getraind door Marco Meillink met Menno van de Water als assistent trainer. De trainingen zijn op woensdag en vrijdag van 19.30 tot 21.00 uur. De thuiswedstrijden van de DESS VR1 beginnen op zondag rond 12.00 uur. Marco Meilink is ook de coach met Mireille Mielink als begeleider.

De shirtsponsor is:

DESS VR1: Noctiluca

Het jeugdteam JO19 wordt getraind door René Kool, Roland Bontekoning en Luuk Bontekoning. Dit team speelt op zondag met de coaches Bas op den Kelder en Stef van Diepen.

Op woensdagavond trainen de veteranen mannen van 20.00 tot 21.00. De veteranen dames trainen op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Iedereen is trouwens welkom om mee te trainen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer langs op 1 van de trainingsavonden en meld je bij de trainer.

Ons motto: Sportiviteit en gezelligheid maken de teamprestatie compleet!