Stem op Anita!

unnamed-1

Beste leden van voetbalvereniging DESS Benningbroek/Sijbekarspel,

Vanaf nu kan er op Anita van Arem gestemd worden. Gaat Anita die € 10.000,- voor voetbalvereniging DESS Benningbroek/Sijbekarspel winnen? Roep dan iedereen op om op Anita te stemmen via www.clubheld2016.nl. Iedereen die stemt, maakt kans op een Ford Fiesta Titanium.


 

unnamed-2


Hoe werkt het?

De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente zijn er maximaal 2 winnaars: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Indien dezelfde clubheld zowel de meeste stemmen als de hoogste beoordelingscijfers heeft, dan is dat de enige winnaar van de gemeente. Alle gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Word Anita van Arem dit jaar winnaar van de gemeente Medemblik dan maakt Anita ook kans om verkozen te worden tot AD Algemeen Dagblad Clubheld. Op 30 november strijd Anita dan samen met 14 regionale clubhelden om de landelijke titel Clubheld van de Amateursport 2016 en de hoofdprijs van € 10.000 voor de club! De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-.

Lees hier hoe de regiowinnaars worden bepaald en hoe vervolgens de landelijke winnaar € 10.000,- wint.


 

De 3 meest gestelde vragen

1. Wie heeft mij genomineerd?
Alle clubhelden die bij de vorige editie in 2015 waren genomineerd, zijn ook bij deze editie weer genomineerd. Mochten jullie onverhoopt niet willen dat Anita genomineerd is, klik dan hier.

2. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 16 november 2016 gestemd worden. Na het sluiten van de stemmen worden de gemeentewinnaars bekend gemaakt. Vervolgens worden op 21 november de 15 regiowinnaars bekend gemaakt en uitgenodigd voor de Award Uitreiking op woensdagavond 30 november 2016.

3. Hoe kan ik iemand anders nomineren?
Ga naar www.clubheld2016.nl, kies de gemeente en vervolgens voor ‘Staat jouw clubheld er niet tussen? Meld hem of haar dan aan’.


 

Vragen? Neem contact met ons op

Mocht je vragen hebben, bekijk dan hier de meeste gestelde vragen of neem contact op met de moderators van de verkiezing via vragen@clubheld2016.nl of bel met Niels Groot (tel. 06-48853564) en Jesper Gudde (tel. 06-24273492).