s.v. DESS neemt afscheid van trainer Jaap Beerepoot

In goed onderling overleg tussen trainer Jaap Beerepoot en het bestuur van s.v. DESS is besloten, om aan het eind van dit seizoen het lopende contract niet te verlengen.

Trainer Beerepoot kwam in 2010 naar de club in Sijbekarspel/ Benningbroek en heeft vorig jaar aan de basis gestaan van de promotie naar de 5e klasse. Hij heeft aangegeven er dit seizoen ook nog alles aan te doen om deze verworven plek in de 5e klasse te behouden. Jaap Beerepoot gaf aan zeker nog de ambitie te hebben om elders aan de slag te gaan en staat open voor een nieuwe uitdaging.

Het bestuur van s.v. DESS en Jaap Beerepoot gaan in goede harmonie uit elkaar en bedankt hem voor de afgelopen jaren en hoopt op een mooi afscheid, in de vorm van lijfsbehoud in de 5e klasse.

Nieuwe trainer seizoen 2013-2014

Uiteraard is het bestuur druk bezig met diverse kandidaten om uit te zoeken wie de huidige trainer gaat opvolgen. Wij hopen deze gesprekken nog voor het nieuwe jaar af te ronden. Dus u leest dit pas in de eerstvolgende Odessa of wellicht al eerder op onze website. www.svdess.nl