Nieuws over Nico Huisman

Zoals jullie allemaal wellicht al hebben vernomen is Nico Huisman al enige tijd niet meer op het complex geweest. Nico ligt in het ziekenhuis alwaar de artsen bij hem het Guillian Barre Syndroom hebben vastgesteld. GBS tast de beschermlaag om je zenuwen aan waardoor deze minder gaan functioneren en je spierkracht verliest. Tevens kunnen ledematen gevoelloos worden. Kortom een hele nare diagnose.

Gelukkig kan GBS worden bestreden. Medicijnen kunnen hierbij helpen maar je lichaam moet uiteindelijk het meeste werk doen. Dergelijk herstel kan heel veel tijd in beslag nemen en meestal wordt de patiënt in Heliomare opgenomen om het herstel te begeleiden en te bevorderen.

Eind vorige week ging het erg slecht met Nico. Hij is toen overgeplaatst naar de Intensive Care. Inmiddels gaat het echter beter en lijkt het alsof het dieptepunt achter de rug is. Nico is weer verplaatst en ligt nu op de afdeling neurologie. Hij is nog heel erg zwak en begint langzaam te beseffen wat er allemaal met hem gebeurd is.

Nico zou Nico niet zijn als hij zich vanaf de eerste dag al niet druk zou maken over hoe alles nu verder moest bij DESS en SEW. We hebben hem verzekerd dat dit op dit moment allemaal in goede handen is van anderen. Deze personen willen we als bestuur in ieder geval heel erg bedanken.

Indien er mensen zijn die bij Nico op bezoek willen dan kunnen zij contact opnemen met Marinel Huisman. Zij is het aanspreekpunt. Marinel is te bereiken op 0622449816. Wel het liefst bellen tussen 17.00-18.00uur. Mailen kan ook naar hoimarinel@hotmail.com.

Uiteraard hopen we dat het herstel van Nico doorzet. De kans dat hij dit seizoen nog als trainer op het veld staat is echter niet groot. Daarvoor zal het herstel teveel tijd in beslag gaan nemen.

We wensen Nico heel veel sterkte en gezondheid toe!

Het bestuur