Nieuwe samenwerking met onze kledingleverancier!

Inmiddels spelen en/of trainen een fors aantal teams van DESS in tenues die geleverd zijn door onze “huisleverancier” Duin’s Teamsport in Zwaag. Deze samenwerking wordt uitgebreid met een heuse
DESS webshop.

Iedereen kan in deze webshop tegen gereduceerde prijzen (extra) trainingskleding en toebehoren aanschaffen, zoals shirts, sweaters, trainingspakken enzovoorts. Het voordeel van zelf gekochte kleding is dat je deze kan dragen buiten de activiteiten bij DESS om. Verder zijn de prijzen heel scherp, is de kwaliteit van de artikelen hoog en is het mogelijk om je eigen naam op bepaalde artikelen te laten drukken.

Klik hier voor de link naar de DESS shop (of klik op de button op de homepage). Neem eens een kijkje, ook voor een cadeau-idee! Heb je wat uitgezocht? Afrekenen kan bijvoorbeeld met Ideal en bezorging via TNT Post is mogelijk. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen de spullen op te halen bij Duin. Voor iedere bestelling die via de website wordt gedaan ontvangt DESS een kleine vergoeding. Alleen maar winnaars dus. Mis je een bepaald artikel geef dit dan door aan het bestuur. Als er meer vraag is laten we het opnemen in het assortiment.