DESS Heren 2 uit de competitie

Het onvermijdelijke is gebeurd. Het tweede herenelftal gaat helaas de competitie van het lopende seizoen niet afmaken. Met pijn in het hart heeft het Bestuur moeten besluiten om het elftal uit de competitie te halen. Een rigoreus besluit dat wij liever niet hadden genomen. De reden hiervoor is een chronisch tekort aan spelers. Veroorzaakt door een gering aantal spelers bij de start van de competitie en langdurige blessures bij het eerste elftal waardoor er een beroep op de spelers van het tweede wordt gedaan. Met veel kunst en vliegwerk zijn de wedstrijden tot nu toe  gespeeld en het zag er voor de komende weken naar uit dat dit onhaalbaar zou zijn.

Een aantal oudere spelers heeft onderdak gevonden bij de veteranen en een aantal spelers zijn aangesloten bij het eerste elftal. Er blijft een beperkte groep spelers over die door deze uiterst vervelende maatregel niet meer kunnen voetballen. Voor deze jongens zal de contributie worden gecompenseerd.

Wij doen er alles aan om volgend seizoen wel weer een tweede heren selectie-elftal in te schrijven. Er is een werkgroep geformeerd onder leiding van John Keesom die de komende periode hiermee keihard aan de slag gaan. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Namens het Bestuur

Ruud Wiersma, voorzitter