DESS doet mee aan de Deen sponsoractie!

Deen ding

De komende weken staan er bij DEEN weer kokers waar sponsormunten in gegooid kunnen worden. Bij de vestiging in Wognum staat een koker voor SV DESS. Van 18 juli t/m 14 augustus krijgt u sponsormuntjes bij het boodschappen doen. T/m 21 augustus staan de kokers bij de uitgang en kunt u alle muntjes in de koker van sv DESS gooien.

Bij andere DEEN-vestigingen worden ook muntjes gegeven. Deze muntjes kunt u bewaren en meenemen naar de vestiging in Wognum. In dit stukje staan een aantal adressen waar u de muntjes van andere DEEN-vestigingen kwijt kunt, dan zorgen wij ervoor dat ze in onze koker terecht komen. Hoe meer muntjes er in onze koker zitten, hoe meer sponsorgeld wij ontvangen van DEEN. Onze club zou het erg waarderen als we met z’n allen de koker zo vol mogelijk krijgen. Je kunt ook anderen laten weten dat ze hun muntjes in onze koker kwijt kunnen.

 

Inleveradressen:

Niels Kuip                  Westerstraat 49

Afra Appel                 Dr. De Vriesstraat 51

Oksana Huisman        Oosterstraat 46

Anita van Arem          Kreek 4

 

Ons doel? Een doel!

In de afgelopen seizoenen zijn er diverse reparaties gepleegd aan de pupillendoelen. Het is nu echt tijd een aantal doelen te vervangen. Dit is echter niet goedkoop, dus willen we deze sponsoractie gebruiken om geld bij elkaar te sparen voor 2 nieuwe pupillendoelen.

De doelen zijn 5 meter breed en 2 meter hoog. Ze kunnen door alle teams (jong en oud) worden gebruikt tijdens trainingen en op zaterdag kunnen de jongste teams er zelfs wedstrijden mee spelen.

Doel

Deen ding