Belangrijke mededeling voor de jeugd én hun coach/ trainers.

Beste jeugdtrainers en/of coaches,

Op zaterdag 22 augustus staat onze bijeenkomst gepland. We beginnen die dag omstreeks 15.30 en zullen rond 17.30 klaar zijn.

Wat jullie kunnen verwachten die middag:
Om 15.30 beginnen we met een trainingsvorm. Ik zal deze training persoonlijk geven, jullie zijn mijn spelers. Graag dus allemaal in trainingskleding en met voetbalschoenen om 15.30 op het veld aanwezig zijn. De training zal 45-50 minuten duren.

Hierna gaan we naar binnen om het komende seizoen te bespreken. Wat wordt er van jullie verwacht, wat kunnen jullie van ons verwachten en hoe maken we er een mooi seizoen van met z’n allen. Dit is wat er simpel gezegd besproken gaat worden.

In de BewaarOdessa, die een dezer dagen in de bus valt, staat niet vermeld dat alle trainingen voor de jeugd vanaf maandag 17 augustus (eerste schoolweek) weer beginnen. Om dit er alsnog in te krijgen zouden verschillende mensen behoorlijk wat extra werk moeten verzetten, dus hebben we besloten dit zo te laten en het via een andere manier duidelijk te maken. Op de basisschool komt maandag een briefje te hangen met de aankondiging dat de trainingen weer beginnen, daarmee zijn de F, E en D bijna helemaal geïnformeerd. De andere teams zullen via hun trainers/coaches even op de hoogte gesteld moeten worden, al verwacht ik dat ze dit al wel zelf bedacht zullen hebben. We beginnen immers al jaren in de eerste schoolweek. Voor de zekerheid graag toch je spelers even inlichten.

Een bijeenkomst voor het A-junioren zaalvoetbalteam is gepland op vrijdag 21 augustus om 19:30uur. Mijne heren, noteer deze datum in uw smartphone!

Verder is er afgelopen seizoen gebruik gemaakt van de blauwe en groene reservetenues die we bij DESS speciaal voor de jeugd hebben. Beide tassen zijn nu echter “kwijt”. Waarschijnlijk heeft iemand de tenues gebruikt vorig seizoen en nog niet terug gezet of heeft iemand ze teruggezet op een verkeerde plek. Wie weet waar deze tenues gebleven zijn?

Alle trainers die nog geen sleutel hebben van het goede ballenhok of nog helemaal geen sleutels hebben, krijgen van Afra Appel z.s.m. de goede sleutel(s). Alle ballenhokken zijn opgeruimd. Er zitten voldoende ballen en schone hesjes in elk hok. Pionnen staan tegenover de ballenhokken op een plank. Graag de pionnen na de training daar ook weer terug zetten.

Tot 21 of 22 augustus,

Jelle van IJperen