Afsluiting van het seizoen 2011/2012

Met het verschijnen van deze laatste Odessa is als het ware de aftiteling begonnen van een spannende Hollywoodfilm. Want zo kunnen we het afgelopen seizoen wel betitelen.

Het seizoen begon prachtig met goede velden en alle teams in schitterende kostuums. Vervolgens begonnen de diverse verhaallijnen zich af te spelen. De wisselende resultaten bij de selectie en de bijhorende motivatieproblemen, de wisselende resultaten van de overige teams, de zoektocht naar de diverse vrijwilligers om de lege plekken op te vullen, de ziekte van Nico Huisman die inmiddels weer aan de beterende hand is, de helpende hand van anderen in moeilijke situaties, het vertrek van de BSO uit de kantine, de renovatie van het B-veld, de goede eindsprint van de diverse teams, etcetera.

Teveel zaken om hier allemaal te benoemen. In ieder geval hebben deze bijgedragen tot het spetterende einde. Allereerst was daar de prachtige voetbalweek die uitstekend georganiseerd was en elke avond kon genieten van schitterend weer. Tijdens 4 avonden was het uiteindelijk het team van Remco Bouma die als winnaar van het veld stapte, Ruben Kist ging er vandoor met de Simon Conijnbokaal en bij de dames was het het team van Lotte Klijnsma die de eerste prijs pakte. Overdag waren de prijzen binnen de jeugd al verdeeld.
Ten tweede was er de huldiging van de kampioenen binnen de jeugd. De D, E en ME werden zaterdag 26 gehuldigd als ware kampioenen en werden op de platte wagen gefeliciteerd met hun prestatie.
De slagroom op de taart werd maandag 28 mei gerealiseerd. Op overtuigende wijze wist DESS 1 de nacompetitie te winnen en daarmee promotie naar de vijfde klasse af te dwingen. Grote klasse mannen! Ook dit feest werd uitgebreid gevierd en terecht natuurlijk. Daags na de overwinning stond er een pagina groot artikel in het NHD hetgeen heel veel reacties in de omgeving heeft los geweekt. Via de website zijn diverse felicitaties binnen gekomen.

Met deze knaller komt er een einde aan een mooi seizoen maar zien we inmiddels ook alweer uit naar het volgende. Wat voor moois gaan we komend jaar weer meemaken?

Het bestuur wil van deze mogelijkheid gebruik maken om iedereen ontzettend te bedanken voor het afgelopen jaar. We hopen dat we in het nieuwe jaar weer op iedereen kunnen rekenen.

Verder wensen we iedereen een prachtige vakantie toe. Even zonder voetbal bij DESS maar dat wordt waarschijnlijk ruimschoots gecompenseerd door het naderende EK.

Het bestuur