Zouaven 35+ – DESS 35+

Na 3 keer de volle buit te hebben binnengehaald stonden vandaag de mannen van Zouaven op het programma. Dit keer was de voorbereiding wat rommelig. Ten eerste was het de vraag of de klok nu een uur vooruit of achteruit moest en of het tijdstip van 11.30 uur nu de nieuwe of de oude tijd was aangezien we altijd rond 10 uur spelen. Om er zeker van te zijn dat we op tijd waren hadden we besloten om om 6 uur ’s ochtends te vertrekken. Dit leverde ook weer problemen op aangezien er een paar spelers bij de Hazesavond in de Vang moesten worden afgevoerd, sommigen zaten nog aan de bar in Loos, Jouke was niet eens in staat om te keepen en die hebben we maar laten liggen maar gelukkig waren de overige spelers ruim op tijd met een speciaal dankwoord voor Jeroen en Reinier die ons wilde versterken vandaag.

Eenmaal aangekomen bleek dat we ruim op tijd waren voor een lange warming up. Echter zonder ballen is dat toch wat saai… (verbeterpuntje). Gelukkig was de tegenstander niet te beroerd om balletje af te staan en nadat iedereen de bal aangeraakt had floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Het was gelijk duidelijk dat dit deze tegenstander van een ander niveau was dan de eerste drie. Gelukkig wisten we met een goede organisatie voldoende weerstand te bieden en creëerden we zelf ook kansen. Uiteindelijk was het Rob die na goed doorzetten de keeper passeerde.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. René Aay verdubbelde de score met een bekeken schot in de verre hoek. Helaas lukte het Zouaven om op gelijke hoogte te komen. De eerste goal was een prachtig schot in de kruising die onze gelegenheids keeper Arnold echt niet kon houden. De tweede was een cadeautje van de scheidsrechter. Een makkelijk gegeven penalty.

Met een gelijkspel moesten we het doen en realistisch gezien was dat ook een terechte uitslag.

Op naar de volgende pot!