Meerdere DESS-teams in nieuwe tenues:

In de afgelopen 2 maanden zijn DESS JO15, DESS JO19 en DESS 2 in het nieuw gestoken. De sponsoren waren allen bereid om de oude tenues te vervangen door gloednieuwe exemplaren:

DESS JO15 kreeg zijn nieuwe tenues van Moolevliet stofferingen. Er werd afgesproken dat er in deze tenues alleen gewonnen mocht worden. En anders? Anders moeten de mannen een dag meewerken met Gerrie, die o.a. vloeren legt en trappen stoffeert. “Dat lijkt me nog best leuk”, zei aanvoerder Finn. We zijn benieuwd of de belofte nagekomen wordt en hoe de mening van Finn is na de dag werken.

DESS JO19 heeft zijn nieuwe shirts, broeken en sokken te danken aan Henk-Jan Gillebaard, die met zijn bedrijf Impact Personeel voor de mooie tenues op deze foto heeft gezorgd.

Ook DESS 2 loopt er weer keurig bij. Administratiekantoor van Arem CV hoopt ook van harte dat de mannen in deze tenues elke week winnen.

Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. Het feit dat alle teams van DESS er ieder seizoen knap bij lopen is niet mogelijk zonder sponsoren zoals deze.