Always Forward JO10 – DESS JO10:

Vorige week: geen tegenstander, ze durfden zeker niet tegen ons fantastische team.
We deden onderling een partijtje po het Cor Vlaar-veldje, waarbij Joes en Sylvan met de koppen tegen elkaar aankwamen, omdat ze allebei fanatiek voor de bal gingen: Joes hield er een buil aan over, Sylvan een hersenschudding.

Sylvan was er dus deze zaterdag nog niet bij: Giel viel voor hem in. Het vertrek was om 9.00 uur, maar jullie o-zo-moderne coach had de tijdsverschuiving niet meegekregen en stond er al om half 9. Gelukkig waren Yuiel en Maxim er ook al.

Bij Always Forward was de kleedkamer snel gevonden. Er was geen licht, maar dat vonden onze jongens alleen maar leuk. Het veld vinden bleek een zwaardere klus: Nadat we alle vijf velden hadden verkend, bleek nummer 6 onze tegenstander te bevatten. De Forward coach verklaarde dat zij deze speurtocht elke week beleefden.

We stonden al gauw met 1-0 achter, maar Gerrit, bruisend van energie vandaag, maakte daar een mooie 1-1 van. De rust brachten we door op het veld, limonade werd gebracht en Taffy kwam met koffie.

Onze jongens besloten in een kring zittend het telefoonspel te gaan doen en dat zag er zo gezellig uit dat het mijn opmerking vooraf aan de scheids (dat ze dit stelletje ongeregeld maar goed strak moest houden) volkomen ongepast maakte.

Na rust: 3-1 achter. Yuiel en Joes zorgden echter voor een 3-3 stand, terwijl Maxim zijn doel verder schoon hield met behulp van Collin, Novan en Giel.

Het was een mooie strijd geworden, waar wij blij mee waren. Een paar Forward jongens moesten huilen! De penalty’s wonnen we deze keer niet, maar ja……lekker belangrijk!