Voorzitter ontmoet …………… Parket Floors

Beste lezers,

In deze gloednieuwe rubriek, willen wij graag de bedrijven die sportvereniging DESS een warm hart toedragen, even extra in het voetlicht zetten.

In deze allereerste ‘Voorzitter ontmoet’, is het volgende bedrijf bezocht:

Parket Floors, de Oude Veiling 1a, Zwaag

1. Vertel eens wat over jezelf, wie is nu precies de man achter Parket Floors?

Ik ben Armand Weldam, 35 jaar, getrouwd met Chantal, wij hebben samen een zoon Milo en wonen nu sinds 3 jaar in Sijbekarspel.

2. Heb je zelf een voetbal en/of sportverleden?

Jazeker, ik heb van mijn 7e tot mijn 14e bij Elinkwijk gevoetbald. Daarna ben ik gestopt als voetballer, ben daarna gaan fitnessen, later ook kickboksen erbij en dit laatste doe ik trouwens nog steeds. Het voetbal heb ik echt bij toeval weer opgepakt. Ik stond vorig jaar te kijken bij de voetbalweek en men vroeg mij toen om te komen voetballen bij DESS. Nu speel ik bij de veteranen van DESS op zondagochtend en dat bevalt mij prima.

3. Wat voor bedrijf heb je, hoe groot en wat zijn eventueel je specialisaties?

Ik heb een grote showroom in parket, laminaat, pvc vloeren, tapijt en binnen zonwering. Ik werk 6 dagen van de week, ben daardoor erg betrokken bij de totale afwikkeling, d.w.z. van verkoop tot uiteindelijk de after-sales. De echte kracht van Parket Floors is; veel service geven, veel op voorraad hebben (het meeste van Noord Holland), hoge kwaliteit leveren, scherpe prijzen en heel nauw betrokken bij de wensen van de klant. Mijn showroom is normaal gesproken 4 dagen per week open, echter hier kan vanaf geweken worden. Dus eigenlijk is een afspraak maken altijd mogelijk.

4. Waarom ben je sponsor bij de s.v. DESS?

Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat er een sportvereniging in het dorp is en blijft.

5. Waarvoor kunnen de leden van de s.v. DESS bij Parket Floors terecht?

De leden van DESS zijn uiteraard van harte welkom, echter bij mij staat altijd vooraan: een tevreden klant. Dat moet altijd de basis zijn.

6. Wat ik verder nog kwijt wil…

Ik vind het super dat er bij DESS zoveel vrijwilligers rondlopen, die allemaal de vereniging een warm hart toedragen. Ook het initiatief van het bestuur om een boardingveldje met kunstgras aan te leggen voor de jeugd, vind ik een uitstekend plan en sta ik helemaal achter.

foto 2 Armand Weldam voor zijn zaak in Zwaag

 

Johnny Jacobs