Scheidsrechters pagina

Bij s.v. DESS was er op zondag geen scheidsrechter coördinator meer, vandaar dat Johnny Jacobs en Wiegert Kistemaker dit samen hebben opgepakt.

Johnny probeert onze verenigingsscheidsrechters in te delen voor de teams op de zondag. Wiegert informeert, nodigt uit en ontvangt de scheidsrechter voor Heren 1.

Dus mocht u een scheidsrechter nodig hebben voor uw zondagwedstrijd, kunt u daarvoor de volgende mensen verwachten:

Anita van Arem, Maickel de Boer, Roland Bontekoning, Nico Broers, Liesbeth Huisman, Bert de Vries, Johnny Jacobs, Erwin Kan, Bas op den Kelder, Jos Nijland en Jan Kok.

Mocht u zich ook beschikbaar willen stellen om af en toe een wedstrijd te fluiten, meld dit dan even bij één van de bestuursleden of via scheidsrechterszaken.dess@gmail.com

SPELREGELBEWIJS

M.i.v. 2015 is voor de jeugdleden vanaf 16 jaar het spelregelbewijs ingevoerd. Tegen spelers die zes wedstrijden zonder spelregelbewijs spelen, zal na na de zevende overtreding aangifte bij de tuchtcommissie worden gedaan. Mogelijk volgt er dan een zware sanctie. De richtlijn hiervoor is: een boete van € 200 voor de vereniging en 4 wedstrijden uitsluiting, waarvan 2 voorwaardelijk, voor de speler. Mocht je de inlogcode van de KNVB kwijt zijn, dan kan je die weer opvragen via een beheerder van Sportlink in uw vereniging. (Roland Bontekoning of Johnny Jacobs)

Het Digitale Wedstrijd Formulier via de PC voor het veldvoetbal is verdwenen, nu is er de mobiele wedstrijdzaken app van de KNVB.

Voor meer info, kijk op: https://www.sportlink.nl/ledenadministratie/wedstrijdzaken/

v.l.n.r.  Jan Peter Bos, Johnny Jacobs, Cor Vlaar