Zaalvoetbalteam

Zaalvoetbal team JO19 (A-junioren) seizoen 2016-2017 bestaat uit de volgende spelers:

Thom van Schagen (keeper), Klaas Godfriedt, Nick Karsten, Luuk Bontekoning (aanvoerder), Luuk Singelenberg, Gijs Singelenberg, Huub Alkema en Thijs Swier. De begeleiding en coaching is wederom in handen van Johnny Jacobs.

-foto volgt-

Zaalvoetbal team A-junioren seizoen 2015-2016 bestaat uit de volgende spelers:

boven vlnr. Barney Willemse (afw.),Thom van Schagen (res. keeper), Nick Karsten, Luuk Bontekoning (aanvoerder), Huub Alkema, David van Westen. Onder vlnr. coach Johnny Jacobs, Luuk Singelenberg, Klaas Godfriedt en Gijs Singelenberg. De begeleiding en coaching dit seizoen is in handen van Johnny Jacobs en Roland Bontekoning is de zaalvoetbal wedstrijdsecretaris.

A junioren DESS zaal

Kunstgrasveldje; ook voor volleybal en zaalvoetbal trainingen

Een technische training kan worden georganiseerd op de maandagen dat er niet gespeeld wordt. In de toekomst (vanaf medio 2016) zal hiervoor het kunstgrasveldje gebruikt kunnen gaan worden, mits er getraind wordt met speciale kunstgras schoenen of voetbalschoenen met meer dan 8 noppen. Ook belangrijk is dat het kunstgras vrij blijft van bladeren en/of modder, want dit beschadigd het kunstgras onherroepelijk. Klop je schoenen dus goed uit voordat je het veldje betreed. Ontdoe het veldje ook zoveel mogelijk van takjes en bladeren, dit om de levensduur te verlengen en het veld netjes te houden. Zie je iemand die het veldje beschadigd of kapot maakt, spreek die persoon aan en/of stap naar het bestuur.

 

boardingveldje sv DESS

Positie kunstgrasveldje