Zaalsport

Volleybal sportzaal de Vangzaalvoetbal logo

Volleybal

De sportvereniging DESS heeft ook 1 volleybalteam dat competitie speelt. Als er competitie is, wordt deze afgewerkt in de sporthal in Avenhorn.

Trainen gebeurt echter iedere week in ons dorp. In de sportzaal van Dorpshuis De Vang is iedere donderdag vanaf 21:00 uur de plek waar alle volleyballiefhebbers elkaar treffen voor een gezamelijke trainingspartij.
Het afgelopen jaar werd het steeds drukker op de trainingen. Zowel dames als heren nemen aan de trainingen en wedstrijden deel.
Lijkt het je ook leuk om een keer mee te trainen? Je bent natuurlijk van harte welkom. Neem dan even contact op met Arjan Slagter 0229-591449 of via arjen_slagter@hotmail.com. Meer algemeen volleybal nieuws leest u op www.volleybalkrant.nl

Zaalvoetbal

Met ingang van seizoen 2015/ 2016 heeft s.v. DESS ook een A-junioren zaalvoetbalteam. Uniek voor de club!

Voorlopig is de wens ingediend om te gaan zaalvoetballen op de maandag, met uitzonderingen op de woensdag of vrijdagavond. In Sporthal de Bloesem te Wognum of De Weiver te Hoogwoud spelen we onze thuiswedstrijden.

De spelers van C, B en A junioren zijn samengesmeed tot een 1e jaars A-junioren team en komt uit in de 1e klasse 2.

Voor dit seizoen zijn de kanjers: Barney Willemse (K), Huub Alkema, Nick Karsten, Thom van Schagen, David van Westen, Klaas Godfriedt, Luuk Bontekoning (A), Luuk en Gijs Singelenberg. Begeleiding door coach Johnny Jacobs

A junioren DESS zaal

Boven: Thom, Nick, Luuk B, Huub en David Onder: Coach Johnny, Luuk S, Klaas en Gijs. (Niet op foto: Barney) Met dank aan sponsor Noctiluca voor het beschikbaar stellen van het tenue.