Voetbal zondag

De senioren afdeling (mannen + vrouwen) van s.v. DESS bestaat in het seizoen 2016/2017 uit 3 teams.
De teams DESS 1 en DESS 2 vormen samen de selectie en worden getraind door Ruud Wiersma.
De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. De thuiswedstrijden van het eerste elftal vangen zondag’s om 14:00 uur aan en de aftrap van de wedstrijden van het tweede elftal is ook op zondag, maar dan rond 11:30 uur. Begeleider van het eerste elftal a.i. is John Keesom en de vaste vlagger is Jan Keeman. Coach/ begeleider van het tweede elftal is Arie de Niet.

De shirtsponsor is:
DESS 1: Vriend Flower Bulbs BV, Groot Assurantiën en Regio Bank S. Haakma
DESS 2: Administratiekantoor van Arem

De DESS Dames bestaat dit seizoen uit 1 elftal, DESS VR1. Deze dames worden getraind door Nico Huisman. De thuiswedstrijden van de DESS VR1 beginnen op zondag om 11.45 uur (veld A) of 12:00uur (veld B). Bij DESS VR1 is Nico Huisman ook de coach en is de vaste vlagger Jan Peter Bos.

De shirtsponsor van DESS VR1 is: Noctiluca en Mantel & Overtoom notarissen

Iedereen is trouwens welkom om mee te trainen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer langs op 1 van de trainingsavonden en meld je bij de trainer.

Ons motto: Sportiviteit en gezelligheid maken de teamprestatie compleet!