Het 90 Minutenspel

Uitleg over het 90 minutenspel:

Hoe werkt het?
Het minutenspel begint bij de 2de thuiswedstrijd van DESS 1(tegen Duinrand S.) en het werkt als volgt:

U koopt voor 20 euro een minuut, de dag voor de 2de thuiswedstrijd van DESS krijgt u uw willekeurige minuut te horen. U houdt deze minuut tot de winterstop, na de winterstop wordt er weer een nieuwe willekeurige minuut voor u getrokken! U mag zoveel minuten kopen als u zelf wilt!

Wat heb je aan een minuut?
Mocht er in uw minuut de eerste goal gescoord worden, wint u 50 euro!! Let op: Dit geldt alleen voor goals van ons aller DESS 1 en alleen bij thuis wedstrijden! Dit betekent dat u, zonder de eerste thuiswedstrijd, 12 keer kans maakt op 50 euro! Als er niet word gescoord door DESS, wordt er dus ook niks gewonnen. De scheidsrechter bepaalt in welke minuut gescoord is!

De eerste minuten worden aankomende zondag verkocht bij de thuiswedstrijd tegen De Koog om 14:00, het spel is dan nog niet gestart. Nogmaals: het spel begint bij de thuiswedstrijd tegen Duinrand S.!!

De uiteindelijke opbrengsten van het minutenspel gaan uiteraard naar s.v. DESS!

Organisatie: Niels Kuip, Dian Bakker, Ruben Kistemaker en Pieter Schuit.